Для жінок і про жінок

Останні новини

  • КУРС НА ОСВІТНЮ РЕФОРМУ ВЗЯТО
    Слово «новий», здається, ніколи не вибуває з лексикону мешканців населених пунктів Новогалещинської об’єднаної територіальної громади. По-перше, сама назва громади містить його. По-друге, ОТГ утворилася не так давно, і багато чого для неї нове. Як, наприклад, з нуля утворено галузеві відділи виконкому. По-третє, заклади освіти Новогалещинської ОТГ розпочали новий навчальний рік у новій іпостасі, будучи підпорядкованими новоствореному відділу освіти виконкому. І, нарешті, усі ці нововведення відбуваються в умовах запровадження освітньої реформи — Концепції «Нова українська школа» в освітніх закладах громади.
  • ВЛЕТІЛО В КОПІЄЧКУ…
    Непомітно збіг останній місяць літа. Якраз час підвести риску: скільки ж витратили батьки на те, щоби зібрати улюблене чадо до школи?
  • НА СТАРТІ
    Відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Козельщинського краю, присвячена впровадженню Нової української школи та визначенню стратегічних напрямів розвитку системи освіти регіону в 2018/2019 навчальному роціУчасники конференції обговорили здобутки освітньої галузі за минулий, окреслили основні завдання на новий 2018/2019 навчальний рік та обговорили шляхи запровадження концепції Нової української школи, створення сучасного освітнього середовища. Традиційно працівників освітньої галузі Козельщинського краю відзначили нагородами за сумлінну працю та професійні досягнення.У роботі конференції взяли участь і привітали освітян голова районної ради Юрій Марченко, Козельщинський селищний голова Олександр Троцький, заступник голови райдержадміністрації Світлана Тригубенко.

Для жінок і про жінок

Великодній вінок із потрійною начинкою

еликодній інокІнгредієнти: молоко — 150 мл; сироватка — 100 мл; маргарин — 70 г; цукор — 4 ст. л.; дріжджі — 2 ч. л.; сіль — 2 ч. л.; яйця (2 у тісто, 1 — для змащування) — 3 шт.; борошно — 600 г; родзинки — 100 г; курага — 100 г; арахіс — 100 г. 

Бабусина паска

бабусина паскаДаний рецепт дістався мені від бабусі Віри Петрівни Чебаненко. Ним я користуюся уже два десятиліття.
Беру: молоко — 1 л; борошно — 2.5-3 кг; цукор – 5 склянок; яйця — 2 шт. + ще 13 самих жовтків; маргарин – 250 г; дріжджі – 150 г; сметана — 1 склянка; цедра одного лимону; родзинки — за смаком, олія — півсклянки.

Паска «колективна»

пасочки2Цей рецепт почуто під час обміну рецептами в одному жіночому колективі. Удома спробувала реалізувати почуте, удосконалила й отримала родинне схвалення. Залюбки поділюся знахідкою із читачами нашої районки.

Реклама

ЛОГОТИПчик

Статистика

Сьогодні
Вчора
За тиждень
Минулий тиждень
Місяць
Минулий
За всі дні
1290
2041
4130
13457
39108
66381
1666427

Прогноз
3144

11.70%
6.20%
14.17%
0.58%
0.35%
67.00%
Online (15 minutes ago):19
19 guests
no members

Ваш IP:54.36.148.11